Spina-Segmentale Houdingscorrecties

Spina-Segmentale houdingscorrecties hebben de capaciteit om het gezonde evenwicht van de relatie tussen lumbaal-sacrale verbinding te corrigeren en in stand te houden middels bindweefsel-massagetechnieken.

Met het corrigeren van de stand van het sacrum krijgt de wervelkolom de mogelijkheid weer terug te keren in de gezonde positie.

Door ontspanning van de bindweefsels krijgen de zenuwbanen de ruimte om hun boodschappen duidelijk en zonder interrupties door te geven aan de organen en andere lichaamssystemen.

Zo kan gewerkt worden voor een stabiele stand van het heiligbeen, een correcte heupstand en een optimalisering van de flexibiliteit van de wervelkolom.

Bent u geïnteresseerd in Spina-Segmentale Houdingscorrecties?

De natuurgeneeskundige therapeute die Spina-Segmentale Houdingscorrecties geeft is Regina Schaap. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op met:

Regina Schaap
Hendriksweg 14
5453 JB Langenboom

Tel: 0486 – 454 277
Email: yoga@reginaschaap.nl

Behandeling voor mensen in of nabij Noord-brabant, dichtbij of in de buurt van Langenboom, Oss, Mill, Uden, Wanroij, Boxmeer, Grave, Cuijk, Nijmegen, Sint Hubert, Schaijk, Wilbertoord, Veghel, Heesch en Zeeland.

Spina-Segmentale Houdingscorrecties is een specialisatie van Regina Schaap als deel van alternatieve geneeswijzen, natuurgeneeskunde, natuurgeneeswijzen als natuurgeneeskundige therapeute.