Hormonen / enzymen / neurotransmitters

Vitaliteit / energie van de hormoonhuishouding:
Hormonen zijn door het lichaam gevormde chemische stoffen. Via de bloedstroom zetten ze bepaalde organen aan tot specifieke werkzaamheden c/q taken. Via een terugkoppelingsmechanisme kunnen deze processen ook zo wederom tot rust worden gebracht.

In balans is men opgewassen tegen het leven zoals dat geleefd wordt.

Vitaliteit / energie van de enzymhuishouding:
Enzymen zijn splitsings- of ontledingsstoffen, die een bepaald scheikundig proces in het organisme veroorzaken of bevorderen, zonder zichzelf te veranderen. Ze worden ook wel biochemische katalysatoren genoemd. Zonder deze stoffen zou stofwisseling en spijsvertering onmogelijk zijn.

In balans kan men verwerken wat men ziet – hoort – ruikt – proeft – voelt.

Vitaliteit / energie van de Neurotransmissie:
Neurotransmitters zijn chemische stoffen, die een rol spelen bij de zenuwprikkeloverdracht van lichaamsproces naar het bewust zijn en vice versa.

In balans komt men in de juiste actie als reactie opdat wat zich voordoet in het leven.

Bent u geïnteresseerd?

Indien u interesse heeft in deze vorm van balans in hormonen, enzymen en neurotransmitters, neem dan vrijblijvend contact op met:

Regina Schaap
Hendriksweg 14
5453 JB Langenboom

Tel: 0486 – 454 277
Email: yoga@reginaschaap.nl

Regina helpt met het in balans brengen van je hormonen, neurotransmitters en enzymen in regio Noord-brabant, dichtbij of in de buurt van Langenboom, Oss, Mill, Uden, Wanroij, Boxmeer, Grave, Cuijk, Sint Hubert, Veghel, Heesch, Schaijk, Wilbertoord, Nijmegen en Zeeland.

Dit als deel van alternatieve geneeswijzen, natuurgeneeskunde, natuurgeneeswijzen als natuurgeneeskundige therapeute.