Chakra psychologie

Chakra’s zijn energiecentra ook wel bewustzijnniveaus genoemd.

Ze hebben tot taak dit bewustzijn om te zetten en beschikbaar te maken voor energetische dan wel fysieke systemen. Tevens hebben zij tot taak de verkregen signalen uit deze energetische en fysieke systemen weer tot verder c.q. tot vollediger bewustzijn te transformeren.

De 7 chakra’s zijn gesitueerd langs de wervelkolom en stralen uit naar de voorkant van het lichaam. Ieder van deze chakra’s heeft een eigen fysieke, mentale en emotionele taak. Elk chakra bewustzijn kent een specifiek gedragspatroon.

Chakra’s bevinden zich op plaatsen waar belangrijke endocriene klieren gesitueerd zijn. Ze doen dienst als transformator, ze vormen om en verdelen de energie over het hele lichaam en prikkelen zo de endocriene klieren tot de juiste hormoonafgifte.

Bent u geïnteresseerd in Chakra psychologie?

Neem dan vrijblijvend contact op met:

Regina Schaap
Hendriksweg 14
5453 JB Langenboom

Tel: 0486 – 454 277
Email: yoga@reginaschaap.nl

Chakra-psychologie in regio Noord-brabant, dichtbij of in de buurt van Veghel, Oss, Wanroij, Mill, Boxmeer, Langenboom, Cuijk, Sint Hubert, Uden, Heesch, Grave, Schaijk, Wilbertoord, Nijmegen en Zeeland.

Chakra-psychologie, chakrapsychologie en chakra’s/chakras zijn onderdeel van alternatieve geneeswijzen, natuurgeneeskunde, natuurgeneeswijzen als natuurgeneeskundige therapeute.