Meridiaantherapie in de buurt van Nijmegen

Het begrip meridianen komt uit de Chinese acupunctuurleer. Meridianen zijn kanalen waar binnen de lichaamsenergie circuleert. Dit is een continue cyclus. Elke meridiaan is verbonden met een specifiek orgaanstelsel.

We onderscheiden 12 hoofdmeridianen, die aan beide zijden van het lichaam lopen en onderling een gesloten energie circuit vormen. Tevens 2 meridianen die respectievelijk aan de voor- en achterzijde in de middellijn lopen. Elke meridiaan heeft zijn eigen psychosomatiek

Door aanraking van punten op de individuele meridiaan wordt de lichaamsenergie weer op de juiste wijze in beweging gezet. Tevens krijgt men gerichte informatie over specifiek gedrag wat men tot nu toe in bepaalde situaties laat zien. Bewustwording hiervan schept de mogelijkheid om dit gedrag te veranderen.

Het gevolg hiervan is dat men zich bewust is van eigen keuze (=kiezen voor gedragsverandering), waardoor de energie doorstroomt.

Bent u geïnteresseerd in Meridiaantherapie in de buurt van Nijmegen?

Neem dan vrijblijvend contact op met:

Regina Schaap
Hendriksweg 14
5453 JB Langenboom

Tel: 0486 – 454 277
Email: yoga@reginaschaap.nl

Meridiaantherapie of meridiaan-therapie door Regina Schaap in Langenboom nabij Nijmegen. Nijmegen is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, dicht bij de grens met Duitsland.

Dit als deel van alternatieve geneeswijzen, natuurgeneeskunde, natuurgeneeswijzen als natuurgeneeskundige therapeute.