Bachremedies in de buurt van Grave

Dr. Edward Bach heeft een behandelingsmethode ontwikkeld met 38 bloesemremedies die bereid zijn uit bloesems van planten, bomen en struiken.

Het beginsel van de bloesemremedies kan volgens Bach worden omschreven als ‘genezing d.m.v. het herstel van de harmonie in bewustzijn’, middels het aanvullend principe. Bijvoorbeeld: angstige mensen ontbreekt het aan moed.

De aanvullende bloesem laat het te kort (=angst) verdwijnen en weet de innerlijke kracht in de mens te herstellen teneinde vol goede moed zijn / haar mens-Zijn te manifesteren.

Bloesemremedies beïnvloeden regelrecht het energieveld van de mens. Ze werken specifiek op de emotionele en geestelijke conditie van de betreffende persoon.

Bent u geïnteresseerd in de Bachremedies in regio Grave?

Neem dan vrijblijvend contact op met:

Regina Schaap
Hendriksweg 14
5453 JB Langenboom

Tel: 0486 – 454 277
Email: yoga@reginaschaap.nl

Deze door Dr. Edward Bach ontwikkelde methodes worden door Regina Schaap toegepast in Langenboom dichtbij Grave. Grave is een vestingstad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het is de hoofdplaats van de gemeente Grave.

Bachremedies vallen binnen de alternatieve geneeswijzen, natuurgeneeskunde, natuurgeneeswijzen als natuurgeneeskundige therapeute.