Contact Info

Adres:
Hendriksweg 14
5453 JB
Langenboom

Telefoon: 0486 – 454 277
E-mail: yoga@reginaschaap.nl

KvK: 17267245
BTW: NL001533739B07

Klachten- en geschillenregeling (S.C.A.G.)

Bij Regina Schaap staat het welzijn en de tevredenheid van de cliënten altijd voorop. Ik streef ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden voor iedereen die mijn diensten zoekt. Ik begrijp echter dat er momenten kunnen zijn waarop een cliënt mogelijk niet volledig tevreden is met de geboden zorg.

Ik waardeer open communicatie en feedback en moedig cliënten aan om eventuele zorgen, ontevredenheid of klachten met mij te delen. Ik sta altijd klaar om deze zaken te bespreken en samen naar oplossingen te zoeken, met als doel uw ervaring zo prettig mogelijk te maken.

Mocht, ondanks deze inspanningen, de ontevredenheid blijven bestaan en is de communicatie met mij niet naar tevredenheid verlopen, dan is Regina Schaap aangesloten bij Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (S.C.A.G.), een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Deze klachtenfunctionaris zal de klacht onderzoeken en een onpartijdige beoordeling geven. Hoe dit in zijn werk gaat, kunt u hier lezen. 

Ik geloof dat openheid, transparantie en de bereidheid om naar mijn cliënten te luisteren, cruciaal zijn voor het bieden van hoogwaardige zorg. Ik hoop dat ik met deze procedure kan bijdragen aan het oplossen van eventuele ontevredenheid en dat ik de ervaring van mijn cliënten kan verbeteren.